easy moneny
راه های کسب درآمد از اینترنت
 
 
سه شنبه 10 خرداد 1391برچسب:, :: 19:48 ::  نويسنده : samaneh_alexa

یک تیم از پژوهشگران آمریکایی هورمون جدیدی را در بدن کشف کردند که می‌تواند به تبدیل چربی‌های سفید به چربی‌های قهوه‌ای کمک کند. پژوهشگران گفتند: این هورمون جدید روند تبدیل چربی های سفید (بافت چربی) در بدن موش‌ها و انسان به چربی قهوه‌ای را که به شکل حرارت از بین می رود، تسهیل می بخشد.

کشف هورمون تبدیل چربی‌های سفید به قهوه‌ای در بدن

کشف هورمون تبدیل چربی‌های سفید به قهوه‌ای در بدن

پژوهشگران به مدت چند روز این هورمون را در بدن موشها کنترل کردند که این امر از موشها در برابر قرار گرفتن در معرض به بیماری دیابت یا چاقی به دلیل کالری بالا، محافظت کرد.

پژوهشگران امیدوارند که بتوانند اختلال در ساخت و ساز بدن و بیماریهای عضلات را از طریق این هورمون جدید درمان کنند.

دو نوع بافت چربی سفید و قهوه ای با دو عمل کاملاً متفاوت در بدن انسان وجود دارد.

چربی سفید بیشترین حجم چربی بدن را تشکیل می دهد و برای ذخیره شدن مناسب است و در اصل از مازاد چربی های مصرف شده و تبدیل کربوهیدرات ها حاصل می آید.

این نوع چربی در همه جای بدن، به ویژه در زیر پوست ذخیره می شود اما چربی قهوه ای بیشتر حالت گرمازایی دارد و ذخیره نمی شود.
بافت چربی های قهوه ای رگ های خونی عصبی بیشتری دارند و حاوی میتوکندری های بیشتری از چربی های معمولی هستند و به همین دلیل قهوه ای رنگ هستند.

میتوکندری ها، نیروگاه های انرژی سلول‌هاست که انرژی را به فرمی که برای بدن قابل استفاده است، تبدیل می‌کند.

چربی قهوه ای بر عکس چربی سفید که انرژی ذخیره می کند، انرژی مصرف می کند و بدن را گرم می‌کنند.

چربی قهوه ای که خیلی انرژی مصرف می‌کند؛ به طور غیر معمول نزد افراد بزرگسال بویژه افراد لاغر  بیشتر است.

در یکی از تحقیقات پزشکی دو هزار نفر با کمک دوربین های مغناطیسی معاینه شدند و روشن شد که تقریبا هشت درصد از زنان و سه درصد از مردان ذخیره چربی قهوه ای در بدنشان در اطراف گردن و اطراف استخوان پا قرار دارد.

تحقیقات همچنان نشان داده که هنگام سرما مقدار مصرف انرژی در بافت های چربی قهوه ای ۱۵ برابر بیشتر از مصرف انرژی در بافت های سفید چربی است.



جمعه 29 خرداد 1391برچسب:, :: 16:49 ::  نويسنده : samaneh_alexa

خالق من بهشتی دارد نزدیک، زیبا و بزرگ

و دوزخی به گمانم کوچک و بعید

و در پی دلیلی است که ببخشد ما را

 

«دکتر شریعتی»

 



جمعه 24 خرداد 1391برچسب:, :: 16:34 ::  نويسنده : samaneh_alexa

 

 

از خلق خواستن شــرمندگی است،

اگــر بـرآورده شـود مـنـت اسـت،

اگر برآورده نشود ذلت است.

از خــــــــدا خـواستـن عـــزت اسـت،

اگــــر بـرآورده شـود نـعمت است،

اگر برآورده نشود حکمت است.

 



جمعه 13 خرداد 1391برچسب:, :: 16:31 ::  نويسنده : samaneh_alexa

محققان به سرنخ‌های تازه‌ای دست یافته‌اند که نشان می‌دهد چرا برخی افراد بعد از سیر شدن باز هم به خوردن ادامه می‌دهند.
پژوهشگران آمریکایی کشف کردند که چرا با وجود رسیدن به سیری کامل بسیاری از افراد باز هم تمایل به خوردن غذا و پرخوری دارند. لازم به ذکر است سطوح پلاسمایی گرلین (ghrelin) ارتباط معکوسی با چاقی و دریافت غذا دارد .

  محققان دانشگاه تکزاس کشف کردند که “گرلین” (ghrelin) که به هورمون اشتها نیز معروف است بدن را ترغیب می کند که حتی پس از رسیدن به حس سیری تمایل به خوردن غذاهای اشتها زا داشته باشد.  گرلین، ماده ای است که در مغز حضور دارد.

تحقیقات پیشین نشان می‌دهد که هورمون گرسنگی موسوم به «گرلین» که هنگام گرسنگی در بدن تولید می‌شود در واقع روی مغز تاثیر می‌گذارد تا چنین رفتاری از انسان سر بزند. اما در یک پژوهش جدید که در موشهای آزمایشگاهی انجام شده، دانشمندان مرکز پزشکی دانشگاه جنوب غرب تگزاس در آمریکا نشان دادند که هورمون گرلین هم چنین در مغز برخی از افراد باعث می‌شود که آنها حتی پس از سیر شدن به طور کامل نیز به خاطر لذت بردن از غذا، به خوردن ادامه دهند.

دکتر جفری زیگمن می‌گوید: آنچه ما نشان دادیم این است که گاهی ممکن است مردم در جستجوی خوردنی‌هایی باشند که برایشان بسیار لذت بخش است حتی در مواقعی که کاملا سیر هستند و هیچ دلیلی برای این کار ندارند جز این که مغزشان به آنها دیکته می‌کند.

دانشمندان این ارتباط را در گذشته در مورد لذت مصرف کوکائین و الکل شناسایی کرده بودند. این محققان هم چنین دریافتند که متوقف کردن فعالیت هورمون گرلین از ایجاد این احساس و میل به خوردن افراطی در موشها جلوگیری می‌کند. در گام بعدی این تحقیق، محققان به دنبال شناسایی مدارهای عصبی خواهند بود که در مغز عملکردهای «گرولین» را تنظیم می‌کنند تا از این طریق بتوان برای جلوگیری از پرخوری راهی مناسب پیدا کرد.

این محققان با آزمایش بر روی موشها نشان دادند که تزریق گرلین این جوندگان را ترغیب به جستجوی بیشتر غذا می کند حتی اگر این حیوانات به اندازه سیر شدن غذا خورده باشند.

اما زمانی که این دانشمندان عملکرد این ماده را غیرفعال کردند، موشها تمایل به خوردن غذا را از دست دادند.

این ماده به طور طبیعی در ادامه یک رژیم غذایی کم کالری و یا یک دوره غذا نخوردن در جریان خون ترشح می شود.

این پژوهشگران در این خصوص توضیح دادند: “نتایج این تحقیقات نشان می دهد که چرا افراد پس از خوردن مقدار زیادی غذا بازهم تمایل به خوردن دسر دارند. گام بعدی ما کشف مدارات مغزی است که فعالیت گرلین را کتنرل و تنظیم می کنند.”

همچنین محققین اعلام کردند که غذا خوردن در زمانی که بدن آماده خواب می شود موجب چاقی می گردد. آنان می گویند تنظیم زمانبندی برای صرف غذا نقش زیادی در تنظیم وزن ایده آل دارد .

نتایج پژوهش ها نشان می دهد که افزایش غذای صبحانه در مقایسه با شام   می تواند عامل مهمی در تنظیم وزن باشد.

غذا خوردن در زمان های نامناسب یکی از مهمترین علل افزایش وزن می باشد که هورمون گرلین (ghrelin) می تواند عامل مهمی در این حالت باشد .



درباره وبلاگ


اگر به دنبال پولدار شدن هستید پس فرصت را ازدست ندهید به ما بپیوندید
آخرین مطالب
پيوندها

با سلام به شما دوست عزیز مارا برای تبادل لینک گر چه شایسته نیستیم که در کنار وبلاگ زیبای شما باشی انتخاب کنید.ممنون میشم..............................





نويسندگان


Alternative content